Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 125 g di burro a temperatura ambiente a pezzi (1-2 cm)+ q.b.
- 125 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 uovo
- 1 cucchiaini rasi di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 0
- burro q.b.
Caramello salato
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Ganache al cioccolato
- 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
Termine della preparazione
- 3 cucchiai di granella di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 godz.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Ganache al cioccolato
12u. 20min
Cheesecake alla salsa mou
4u. 50min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40 min
Cioccolato temperato
15 Min
Caramello salato
1h
Cream tart
4 Std.