Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 125 g di burro a temperatura ambiente a pezzi (1-2 cm)+ q.b.
- 125 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 uovo
- 1 cucchiaini rasi di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 0
- burro q.b.
Caramello salato
- 90 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale maldon (fior di sale)
- 100 g di zucchero
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
Ganache al cioccolato
- 180 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 160 g di panna (min. 30% di grassi)
Termine della preparazione
- 3 cucchiai di granella di nocciole
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2033 kJ / 486 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
New York cheesecake
6h 30min
Glassa al cioccolato
20 min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Crema al caramello salato
1h 10min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Crostata morbida al cioccolato
2 Std. 40 Min