
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia al formaggio
55 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia
6 Std.