Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocco emiliano
4h 50min
Fougasse
12 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Panini di patate
20 godz.
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55 min
Gnocco fritto modenese
35min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tigelle
3 Std. 50 Min
Gnocco fritto
1h 5min