Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fougasse
12h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini rosette
23h 20min
Pane pugliese
29h 20min
Panini al latte dolci
12h
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane barese
6h 15min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min