Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte fresco (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 15 g di aceto bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2678 kJ / 640 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Primosale
4h 45 min
Caciotta fresca piccante
8h
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Primo sale
13h 30 min
Pectina
55 Min
Formaggella alle erbe
4h 20 min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Lievito madre
72u. 15min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Burro
40 min
Bevanda di riso
35 Min