Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte fresco (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 15 g di aceto bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2678 kJ / 640 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Primosale
4 Std. 45 Min
Ketchup
1h 20 phút
Burro
40 λεπτ.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt fresco
11h 10min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Caciotta fresca piccante
8 godz.