Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Soda al limone
Žádné hodnocení
Tronchetto di Natale
2 Std. 45 Min
Bignè menta e cioccolato
4sa
Cigni alla crema diplomatica
2h
Bignè con crema al pistacchio
3h
Crema diplomatica
30 phút
Torta Diplomatica
3h
Millefoglie
5h
Crema chantilly
35min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min