Bignè con crema chantilly e frutti rossi

Bignè con crema chantilly e frutti rossi

4.2 20 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
18 pezzi

Suroviny

Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema chantilly
  • 130 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
  • 500 g di frutti rossi misti freschi

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 2 g
Kalorie 545 kJ / 130 kcal
Tuk 9.3 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...