Bignè con crema chantilly e frutti rossi

Bignè con crema chantilly e frutti rossi

4.1 19 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min
18 pezzi

Suroviny

Pasta choux
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova
    3
Crema chantilly
  • di zucchero
    130 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
  • di panna (min. 30% di grassi)
    500 g
Terminare la preparazione
  • di frutti rossi misti freschi
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 130 kcal / 545 kJ
Protein 2 g
Tuk 9.3 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...