Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Éclair ciocco-caffé
12h
Torta tripla al cioccolato
3h 55 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Glassa al cioccolato
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Vanillekipferl
45 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema chantilly
35 min