Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema chantilly
- 130 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti rossi misti freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 545 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al burro al cacao
10 Min
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Profiterole bianco
3h 15min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Macaron al cioccolato
24h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crema chantilly
35min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min