Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oranges non traitées, zeste et jus (200 g de jus env.)
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1102 kJ / 264 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines à l'orange
1 godz. 15 min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2 godz.
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Baba au rhum
3h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Pommes farcies aux fruits secs
1 godz.
Gratin de figues
25min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Crème renversée au café
2 godz.
Malakoff à la crème anglaise
25min