Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème anglaise
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 450 g de lait entier
Les demi-sphères
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1120 kJ / 266 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1h 30min
Crème anglaise à l'orange
1h
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Flan individuel à la vanille
50min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème dessert au thym citron
30min
Crème renversée au caramel
4h 50min