Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Terrine bressane
24 Std.
Pâté de campagne
48h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Pâté de lapin en croûte
5 godz. 30 min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min