Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc, détaillée en dés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de cognac
- 20 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Terrine de campagne
25hod. 15min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rillettes de poulet
6 Std.
Terrine de canard
24h
Pâté de campagne
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Rillettes de lapin
12 godz.
Terrine bressane
24h