
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de viande de lapin, en morceaux et désossée
- 200 g de lardons fumés
- 500 g de gorge de porc détaillée en dés
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 200 g d'échalotes
- 10 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 5 feuilles de sauge fraîche (volitelně)
- 50 g de cognac
- 20 g de sel à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 3 feuilles de laurier frais
- 1 crépine de porc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 346 kcal / 1447 kJ
- Protein
- 31.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Terrine de canard
24hod.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Pâté en croûte (Espagne)
6hod. 15min
Pâté périgourdin
48hod.
Pâté de lapin en croûte
5hod. 30min
Terrine de pintade aux pistaches
24hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Pâté de campagne
48hod.
Pâté en croûte
7hod. 45min
Terrine bressane
24hod.