
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet coupé en morceaux
- 2 échalotes coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc coupé en morceaux
- 50 g d'eau tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 159 kcal / 663 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Rillettes de canard
2hod. 30min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Rillettes de porc tradition
12hod.
Terrine de poulet aux pistaches
1hod. 15min
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Terrine aux restes de viande
13hod. 15min
Terrine bressane
24hod.
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min