Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Pâté de campagne
48h
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24hod. 20min
Sauce gribiche
15 Min