Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine bressane
24 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Pâté périgourdin
48h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Pâté de campagne
48h
Rillettes de porc tradition
12 Std.