Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de foies de volaille
- 100 g de porto
- 150 g de filet de poulet, coupé en morceaux
- 2 échalotes, coupées en deux
- 60 g de pain de mie blanc, coupé en morceaux
- 50 g d'eau, tiède de préférence
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de graisse de canard, ou de graisse d'oie
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 1 crépine de porc (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 663 kJ / 159 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2h 35min
Terrine bressane
24 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Terrine de canard
24 Std.
Sauce gribiche
15min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Délice de foies au riesling
2h 50min