Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (volitelně)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 576 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Tuk
- 34.3 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Croque-cake
50min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 godz. 10 min
Timbale milanaise
55 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Cassoulet mexicain
35min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Rougail saucisse et riz
50min
Rougail saucisse
50min