Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1953 kJ / 468 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timbale milanaise
55 Min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min
Brandade de thon
1h
Croque-cake
50 min
Croque flammekueche
55 Min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1h 5min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min