Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1953 kJ / 468 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croque-cake
50 min
Brandade de thon
1h
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1 godz. 10 min
Timbale milanaise
55 min
Croque flammekueche
55 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1h
Quiche de Noël au fromage et à l'oignon (Royaume-Uni)
1 godz. 45 min