Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2551 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Coquillettes chorizo-comté
15min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Croque-cake
50 menit
Croque flammekueche
55 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de crozets au jambon
1j
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 menit
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 menit
Timbale milanaise
55 Min
Croziflette
1j 25 menit