Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage, type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de poivron rouge, détaillé en dés
- 180 g de poivron vert, détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2551 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Croque-cake
50 Min
Croque flammekueche
55 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Gratin de pain au reblochon
35 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min