
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de fromage type beaufort, coupé en morceaux et sans croûte
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 180 g de poivron rouge détaillé en dés
- 180 g de poivron vert détaillé en dés
- 300 g de lardons
- 300 g de crozets
- 60 g de vin blanc
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kcal / 2551 kJ
- Protein
- 32.3 g
- Tuk
- 25.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-cake
50min
Gratin de crozets au jambon
1hod.
Croque flammekueche
55min
Œufs gratinés à la hongroise
1hod. 30min
Timbale milanaise
55min
Cassoulet express au chorizo
55min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1hod. 10min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Croziflette
1hod. 25min