Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tomates à farcir bien mûres
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de lardons fumés, coupés en petits morceaux
- 120 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 1 fromage de chèvre en bûche (environ 200 g), détaillé en dés
-
2
c. à café d'herbes de Provence déshydratées
nebo 2 c. à café d'herbes aromatiques fraîches - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078 kJ / 259 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Tomates farcies au chèvre
40 min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2j 15 menit
Tartiflette aux courgettes
55 min
Crumble tomate-chèvre
35 min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15min