Zařízení & příslušenství
剁椒肉末蒸豆腐
Příprava 5min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
五花肉150 克
-
盐¼ 茶匙
-
剁椒35 克
-
料酒10 克
-
生抽10 克
-
老抽1 茶匙
-
姜2 片
-
嫩豆腐 切块300 克
-
水500 克
-
葱 切葱花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.2 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tuk
32.5 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína