Zařízení & příslušenství
傣味柠檬鸡
Příprava 15min.
Celkový 20min.
6 人份
Suroviny
-
鸡腿肉,去皮去骨300 克
-
水600 克
-
姜1 片
-
料酒10 克
-
花椒1 茶匙
酱汁
-
姜 切末1 片
-
蒜头 切末1 瓣
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
柠檬 取皮,并榨出柠檬汁1 个
-
鱼露1 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
新鲜小米椒 切末1 只
-
新鲜香菜 取叶子10 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.4 g
Kalorie
497 kJ /
118 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína