Zařízení & příslušenství
蒸黑胡椒牛仔骨
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
牛仔骨 厚约1厘米500 克
-
淀粉10 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
酱油10 克
-
黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.3 g
Kalorie
882 kJ /
211 kcal
Tuk
12.7 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína