蒸黑胡椒牛仔骨

蒸黑胡椒牛仔骨

4.1 29 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 牛仔骨 厚约1厘米
    500 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 酱油
    10 克
  • 黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱
    20 克
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.3 g
Kalorie 882 kJ / 211 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...