Zařízení & příslušenství
萝卜炖牛肉
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段50 克
-
牛腩 切大块(5厘米),汆水洗净500 克
-
1 汤匙 十三香粉十三香炖肉料包30 克
-
水800 克
-
白萝卜 切大块(5厘米)500 克
-
盐2 茶匙
-
酱油 适量
-
红辣椒酱 适量
-
新鲜香菜 适量,取叶子,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.5 g
Kalorie
893 kJ /
213 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína