Zařízení & příslušenství
清炒芹菜肉丝
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
猪肉丝100 克
-
生抽5 克
-
料酒5 克
-
油30 克
-
姜 切丝10 克
-
芹菜 只取茎,切5厘米段300 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
425.1 mg
Protein
12.2 g
Kalorie
982.5 kJ /
235 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常猪肉料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína