Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mohn-Mousse
- 2 Blätter weiße Gelatine
- 50 g Mohn
- 180 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 1 Ei
- 1 EL Wasser (10 g)
- 3 EL Rum
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Himbeer-Grenadine-Sauce
-
300
g Himbeeren, frisch
nebo 300 g Himbeeren, TK - 40 - 50 g Grenadinesirup
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 10647 kJ / 2546 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 174 g
- Tuk
- 176 g
- Vláknina
- 14.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haselnuss-Parfait
6h 30min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 godz. 50 min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Spekulatiussoufflé
1h 10min
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5h
Mohn-Marzipan-Creme
3u.
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.