Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mohn-Mousse
- 2 Blätter weiße Gelatine
- 50 g Mohn
- 180 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 1 Ei
- 1 EL Wasser (10 g)
- 3 EL Rum
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Himbeer-Grenadine-Sauce
-
300
g Himbeeren, frisch
nebo 300 g Himbeeren, TK - 40 - 50 g Grenadinesirup
- Nutriční hodnoty
- na 6 Portionen
- Kalorie
- 10647 kJ / 2546 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 174 g
- Tuk
- 176 g
- Vláknina
- 14.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Kürbiskernparfait
5h 45 min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 godz. 50 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4h 40min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2hod. 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Mohn-Marzipan-Creme
3hod.
Honigmousse
3h 45min
Limoncello-Creme
5hod.
Lebkuchenparfait
8 Std. 15 Min