Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ravioli
- 200 g Mehl
-
50
g Hartweizengrieß, doppelt gemahlen (z.B. Semola di grano duro rimacinata von De Cecco) und etwas mehr zum Bearbeiten
nebo 50 g Mehl und ca. 50 g feinen Grieß - 3 Eier
- 1 ½ EL Olivenöl (20 g)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Weißbrot, ohne Rinde, gewürfelt
- 5 Salbeiblätter
- 175 g Ricotta
- 40 g Blauschimmelkäse (z.B. Gorgonzola)
- 2 Eigelb
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
Kürbissauce und Fertigstellung
- 2 Schalotten, halbiert
- 150 g Muskat-Kürbis, geschält, entkernt, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 50 g trockener Weißwein
- 250 g Gemüsebrühe, flüssig
- 50 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Paprika edelsüß
- ¼ TL Salz und mehr zum Kochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2834 kJ / 677 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 Std. 30 Min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.
Mini-Focacce Phantasie
2sa 5 dk
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.