
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2194 kcal / 9181 kJ
- Protein
- 92 g
- Tuk
- 161 g
- Sacharidy
- 91 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Süßkartoffel-Wedges mit Sauerrahm und Lachs
1hod. 10min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1hod. 50min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1hod.
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2hod.
Zucchini-Crostini
35min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Fächerkartoffeln
1hod. 5min
Marinierte Möhren
2hod. 35min
Avocadodressing
10min
Rote-Bete-Salat
1hod. 15min