Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Protein
- 92 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 161 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-Auberginen-Pizzen
1 Std.
Sonnenweizen-Salat mit Möhren-Dressing
30min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream
30min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1 Std. 20 Min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 Std. 15 Min
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Bärlauch-Tortilla
1 Std.
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 Std.