Magdalenas de castañas y chocolate

Magdalenas de castañas y chocolate

3.1 19 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
24 unidades

Suroviny

  • 150 g de avellanas crudas sin piel
  • 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar moreno
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 560 g de castañas cocidas peladas
  • 15 g de polvo de hornear (1 sobre)
  • 1 cucharadita de bicarbonato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 116.5 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tuk 11.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 18.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...