Magdalenas de castañas y chocolate
TM6 TM5 TM31

Magdalenas de castañas y chocolate

3.4 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g de avellanas crudas sin piel
  • 100 g de chocolate negro (70% de cacao), en trozos
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar moreno
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 560 g de castañas cocidas peladas
  • 15 g de levadura química en polvo (1 sobre)
  • 1 cucharadita de bicarbonato

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
776 kJ / 185 kcal
Protein
2.6 g
Sacharidy
18.4 g
Tuk
11.7 g
Nasycený tuk
4.8 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
116.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty