Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao), en trozos
- 4 huevos
- 120 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 560 g de castañas cocidas peladas
- 15 g de levadura química en polvo (1 sobre)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 116.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magdalenas de piel de manzana
1 Std.
Galletas bretonas (sin azúcar)
1 Std.
Magdalenas de grosellas y almendras
35min
Magdalenas de castañas
20 Min
Pastelitos de coco (sin azúcar)
1 Std.
Galletas de castaña y miel
1h 40min
Galletas de turrón
2h 15min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1 Std. 15 Min
Pastas de avellanas
1h 45min
Magdalenas de almendra
35min
Bizcocho de avellanas
1 Std.
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 Std. 20 Min