Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 750 g de sepia limpia (cortada en dados de aprox. 1,5 cm)
- 110 g de brandy
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 180 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 15 g de piñones
- 15 g de pasas sin semillas
- 1 pellizco de pimentón picante
- 120 g de guisantes (frescos o congelados)
Masa
- 130 g de agua
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva
- 2 sobres de tinta de calamar
- 500 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1386 kJ / 332 kcal
- Protein
- 14.43 g
- Sacharidy
- 28.24 g
- Tuk
- 17.87 g
- Vláknina
- 2.12 g
Alternativní recepty
Molinetes de hojaldre y ternera
35min
Pasta fresca de tinta de calamar
30 min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1h 30 min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Pa amb oli mallorquín
4h 10 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2 Std. 10 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Empanada rusa de salmón (Kulibiak)
1h 30 min
Cocas de Valldemossa
1h 50 min
Empanadas mallorquinas
1h
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Arroz brut mallorquín
1h