Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
TM6 TM5

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I

4.5 (37 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej, białej
  • 70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
  • 180 g ryżu do sushi
  • 50 g siemienia lnianego
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 50 g pestek dyni
  • 1 płaska łyżka soli
  • 2 łyżeczki cukru

Nutriční hodnoty
na 1 Cały przepis
Kalorie
11175 kJ / 2669 kcal
Protein
80 g
Sacharidy
485 g
Tuk
56 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
47 g
Sodík
3949 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty