Zařízení & příslušenství
迷迭香麵包
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 個
Suroviny
-
糖25 克
-
乾酵母粉 (約5克)1 ½ 茶匙
-
水 依麵粉吸水度調整260 - 280 克
-
玫瑰鹽 少許
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用400 克
-
奶油25 克
-
新鮮迷迭香 只取葉子10 克
-
玫瑰鹽 少許
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
7 g
Kalorie
927 kJ /
222 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
17 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan