滷錦豆腐

滷錦豆腐

3.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 八角
    2 粒
  • 桂枝
    1 枝
  • 甘草 (約3-5克)
    5 小片
  • 5 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 切片
    5 克
  • 米酒
    30 克
  • 150 克
  • 醬油
    150 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 錦豆腐 切塊(每塊大小約5公分)
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 13.3 g
Kalorie 1596.4 kJ / 381.9 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 61.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...