Zařízení & příslušenství
滷錦豆腐
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
1 完整食譜
Suroviny
-
八角2 粒
-
桂枝1 枝
-
甘草 (約3-5克)5 小片
-
油5 克
-
蒜頭15 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
薑 切片5 克
-
米酒30 克
-
水150 克
-
醬油150 克
-
冰糖粉30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
錦豆腐 切塊(每塊大小約5公分)200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
13.3 g
Kalorie
1596.4 kJ /
381.9 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
61.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan