山藥紅糯米雞湯

山藥紅糯米雞湯

4.7 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 切片
    10 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    20 克
  • 紅糯米 洗淨,浸泡3小時、瀝乾
    70 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以熱水川燙去血水
    400 克
  • 700 克
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    250 克
  • ¾ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.2 g
Kalorie 1182.6 kJ / 282.9 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 27.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...