Zařízení & příslušenství
山藥紅糯米雞湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切片10 克
-
紅棗 洗淨,泡水20 克
-
紅糯米 洗淨,浸泡3小時、瀝乾70 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以熱水川燙去血水400 克
-
水700 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)250 克
-
鹽¾ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
22.2 g
Kalorie
1182.6 kJ /
282.9 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
27.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
這樣吃最美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan