Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 godz. 30 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Sabayon au vouvray
15 min
Tarte aux fraises et lemon curd
1 Std.
Pavlova à la grenade
3h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.
Tartare de bar
10min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 Std.
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Meringue italienne
30 min