Pavlova aux figues
TM6 TM5

Pavlova aux figues

3.0 (4 hodnocení)

Suroviny

La meringue

  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre

Les figues

  • 12 figues fraîches, coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau

La crème chantilly

  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
1611 kJ / 385 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
54.8 g
Tuk
17.6 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty