Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte soufflée au citron
3 godz. 35 min
Sabayon au citron
15min
Lemon curd
25 min
Lemon curd
15min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12h
Baba au rhum
3h
Sphère comme une orange sanguine
18h
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3h 30min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Tarte au citron
12h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h