Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova à l'ananas
3 godz. 30 min
Pavlova mangue-kiwi
4 godz. 10 min
Feuilles de vigne farcies au millet
2óra 30p
Pavlova à la grenade
3h
Parfait glacé citron vert et coriandre
12 Std. 30 Min
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12sa 15 dk
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4h
Meringue italienne
30 Min