
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 385 kcal / 1611 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova aux fruits rouges
4hod.
Pavlova mangue-kiwi
4hod. 10min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15hod.
Tarte au citron
12hod.
Minipavlovas
3hod. 45min
Chutney de poires
55min
Vacherin griotte-amande
12hod.
Pavlova à la grenade
3hod.
Tarte Tatin au gingembre
1hod. 40min
Pavlova à l'ananas
3hod. 30min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4hod.
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1hod. 5min