
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile neutre
- 40 g de noisettes décortiquées
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g de figues sèches coupées en morceaux
- 30 g de pruneaux dénoyautés coupés en morceaux
- 30 g d'abricots secs dénoyautés coupés en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 187 kcal / 792 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux noisettes
3hod. 15min
Pain de campagne
4hod.
Pain aux algues
2hod. 45min
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pain Cocotte
3hod.
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain aux figues
4hod.
Pain à la farine d'épeautre
4hod.
Pain aux noix
3hod. 15min
Baguette tradition et baguette épi
5hod. 15min
Pain au levain biologique
5hod. 5min
Pain aux graines
5hod.