Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile neutre
- 40 g de noisettes décortiquées
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g de figues sèches, coupées en morceaux
- 30 g de pruneaux dénoyautés, coupés en morceaux
- 30 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 792 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain de mie aux graines
6 godz.
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain à la farine d'épeautre
3ωρ.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux graines
5 Std.
Pain complet
5 Std.
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.