Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1077 kJ / 259 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Sabayon au vouvray
15min
Œuf des ours, vue sur le Mont-Blanc (Zone 5)
2 Std. 45 Min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1 godz. 45 min
Sabayon sucré
30 Min
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Sabayon au cidre
15min
Sauce hollandaise sans œuf
10min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12 godz.