Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 1077 kJ / 259 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines marron et chocolat
20min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2h 25 min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon anisé
15min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Figues farcies
20min
Agneau au citron
1h 10 min
Sabayon sucré
30 min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Crème anglaise à l'orange
1u.