![Caldo Verde Caldo Verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CEABEC18-E571-4687-ABE6-D4FBF25F4E76/Derivates/33CB9E75-2052-4704-A419-D318235F0485.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para servir
-
100
g de moronga, entera, con cortes finos a lo largo
nebo 100 g de chorizo, maduro - 230 g de acelgas, frescas, cortadas en juliana muy fina
- 400 g de papas, en trozos
- 300 g de calabacita, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- 1 cucharada de pimienta negra molida
- 850 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 895 kJ / 213 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cilantro
1 godz. 20 min
Pizza Marina
1 Std.
Crema de poro a la naranja
25 Min
Sopa de cebolla
1sa 10 dk
Arroz en caldo de jitomate
30 Min
Caldo loco huasteco
1 Std.
Huevos poché en jitomate
30 Min
Frijoles charros
25 Min
Tagliatelle con costilla estofada
2h 20 min
Salsa de vainilla
15 min
Pasta con anchoas y pan molido
45 dk
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50 Min