Ensopado de Borrego

Ensopado de Borrego

4.5 2 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 25hod. 10min
3 porciones

Suroviny

Para la marinada
  • de carne de borrego en trozos
    500 g
  • de vino tinto
    50 g
  • hojas de laurel, secas
    4
  • de sal gruesa
    1 cucharada
  • de pimienta negra recién molida
    1 cucharadita
  • de paprika
    1 cucharadita
  • de perejil fresco
    15 g
  • de ajo
    15 g
  • clavos de olor
    7
Para la cocción del borrego
  • de cebolla
    125 g
  • de aceite de oliva
    25 g
  • de perejil fresco en rama
    15 g
  • de agua
    400 g
  • de papas cambray
    220 g
  • de sal gruesa
    1 cucharada
  • de pan tostado
    5 rebanadas

Nutriční hodnoty na 3 porciones

Kalorie 548 kcal / 2302 kJ
Protein 50 g
Tuk 16 g
Sacharidy 45 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...