
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 3 porciones
- Kalorie
- 548 kcal / 2302 kJ
- Protein
- 50 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agua de calabaza en tacha
10min
Frijoles charros
35min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20min
Pantano de edamames con galletas de sésamo negro
1h 10min
Brigadeiros
40min
Frijoles negros
14h
Frijoles negros
25min
Tartas de limoncello
3h 15min
Botana de Día de Muertos
35min
Tortilla thai rellena de pollo
30min
Pannacotta tropical
1h
Pollo Venezolano con arepas
40min