Ensopado de Borrego

Ensopado de Borrego

4.5 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25hod. 10min.
3 porciones

Suroviny

Para la marinada
  • 500 g de carne de borrego en trozos
  • 50 g de vino tinto
  • 4 hojas de laurel, secas
  • 1 cucharada de sal gruesa
  • 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
  • 1 cucharadita de paprika
  • 15 g de perejil
  • 15 g de ajo
  • 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
  • 125 g de cebolla
  • 25 g de aceite de oliva
  • 15 g de perejil en rama
  • 400 g de agua
  • 220 g de papas cambray
  • 1 cucharada de sal gruesa
  • 5 rebanadas de pan tostado

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 3 porciones

Protein 50 g
Kalorie 2302 kJ / 548 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...