Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 3 porciones
- Kalorie
- 2302 kJ / 548 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisú de matcha
2 Std. 30 Min
Helado de yogur
6 Std. 30 Min
Tamales Chiapanecos
2 Std. 30 Min
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1 Std. 40 Min
Soufflé de maracuyá
35 Min
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4 godz. 15 min
Pilaf de arroz salvaje con agujas de cerdo TM6
1 Std. 10 Min
Fideos con salsa boloñesa
Žádné hodnocení
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Mochi ice cream
1 Std.
Solomillos de pollo al estilo Kentucky (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5 Std. 30 Min