Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 3 porciones
- Kalorie
- 2302 kJ / 548 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limonada árabe
5min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55min
Costillas con salsa de café
40min
Nieve de hierbabuena
20min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
Žádné hodnocení
Pica pau portugués
20min
Nicuatole de mamey
3 Std. 30 Min
Sake de pescado al vapor con arroz negro y brócoli
55min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14 Std. 35 Min
Opereta del mar al cava con croquetas de papa
2h
Sorbete de cacao sin azúcar
12 godz. 20 min
Pay de limón con galletas
12 godz.