![Ensopado de Borrego Ensopado de Borrego](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5216A90C-3FF0-4874-9A77-6A7C561CA8AA/Derivates/F6B537A8-CC01-437B-B86F-80442929B865.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 3 porciones
- Kalorie
- 2302 kJ / 548 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz asiático con verduras TM6
30 Min
Mochi helado de ajonjolí negro
23h
Huevos escoceses con ensalada de apio y zanahoria
50 Min
Rub Mediterráneo
5min
Sopa de chorizo, papas y col
35 Min
Helado de vainilla
13h
Coloradito de chile ancho
45 Min
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2 Std.
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Panqué de chorizo
45 Min
Dulces de caramelo TM6
2 Std.
Macarrones de chocolate
24h