Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Para el pan de caja
- 20 g de levadura prensada fresca
- 20 g de leche
- 20 g de aceite
- 560 g de harina
- 335 g de agua
- 10 g de azúcar
- 10 g de sal fina
Para la salsa
- 25 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla
- 4 dientes de ajo, pelados
- 2 chiles morita, secos
- 2 hoja de laurel seca
- 40 g de camarones, limpios, sin cabeza
- 700 g de cerveza oscura
- 30 g de concentrado de caldo de res
- 300 g de puré de jitomate
- 230 g de vino blanco
- 130 g de vino de oporto
- 60 g de whisky
- 5 g de perejil fresco
- 5 g de maicena
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de filete de res
- 150 g de salchichas de cerdo, cortadas a lo largo y por la mitad
Para la francesinha
- 150 de mortadela, en rebanadas de 25 g, aproximadamente
- 150 g de queso manchego, en rebanadas de 25 g, aproximadamente
- 150 g de jamón cocido, en rebanadas de 25 g, aproximadamente
- papas fritas, para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 3 porciones
- Kalorie
- 10643 kJ / 2534 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 220 g
- Tuk
- 120 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delicia de chocolate
25 Min
Postrecitos de chocolate
1 Std. 20 Min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20 Min
Hummus de remolacha
Žádné hodnocení
Corona de brioche de crema de whisky TM6
5 Std.
Chuparquías (Chebakia)
4 Std.
Pastel de chocolate y chile
1 Std. 15 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Semifreddo de café
6 Std. 30 Min
Tiramisú de limón
6 Std. 30 Min
Granizado de café con crema batida
Žádné hodnocení
Fondue de chocolate a la naranja
10 Min