Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de sardinas frescas limpias
- 1000 g de agua
- 10 g de sal gruesa
Para la salsa
- 15 g de cilantro
- 15 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 45 g de pimiento rojo, asado y sin rabo
- 50 g de jitomate
- 1 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 50 g de vino blanco
- 300 g de agua
Para las sardinas
- 15 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla, en rebanadas de 1 cm
- 130 g de pimiento rojo, asado, en juliana
- 3 dientes de ajo
- 280 g de jitomate, en rebanadas de 1 cm
- 470 g de papas, en rebanadas de 1 cm
- 3 hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 5 porciones
- Kalorie
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romeritos
1 Std. 40 Min
Sopa de verdolagas
50 menit
Tortillas de nopal (Black Diamond)
40 min
Chileatole
55 Min
Robalo al mojo de ajo
1j 20 menit
Sopa de verduras
50 menit
Caldo de pescado
40 min
Chileatole de grano y verdolagas
30 min
Conejo adobado
13 godz.
Mermelada de fresa
15min
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1j
Pay de limón con galletas
12 Std.