
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de sardinas frescas limpias
- 1000 g de agua
- 10 g de sal gruesa
Para la salsa
- 15 g de cilantro
- 15 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 45 g de pimiento rojo asado y sin rabo
- 50 g de jitomate
- 1 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 50 g de vino blanco
- 300 g de agua
Para las sardinas
- 15 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en rebanadas de 1 cm
- 130 g de pimiento rojo asado, en juliana
- 3 dientes de ajo
- 280 g de jitomate en rebanadas de 1 cm
- 470 g de papas en rebanadas de 1 cm
- 3 hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 5 porciones
- Kalorie
- 472 kcal / 1982 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1hod. 10min
Agua de calabaza en tacha
10min
Chileatole de grano y verdolagas
30min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Sopa fría de poro y papa
5min
Mole de olla
35min
Crema de ostras
20min
Guarnición de verduras
40min
Mejilones con albahaca, almendras y mantequilla
40min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Minestrone de poro, papa y cebada
40min