Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de sardinas frescas limpias
- 1000 g de agua
- 10 g de sal gruesa
Para la salsa
- 15 g de cilantro
- 15 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolla
- 45 g de pimiento rojo, asado y sin rabo
- 50 g de jitomate
- 1 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal gruesa
- 50 g de vino blanco
- 300 g de agua
Para las sardinas
- 15 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla, en rebanadas de 1 cm
- 130 g de pimiento rojo, asado, en juliana
- 3 dientes de ajo
- 280 g de jitomate, en rebanadas de 1 cm
- 470 g de papas, en rebanadas de 1 cm
- 3 hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 5 porciones
- Kalorie
- 1982 kJ / 472 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Piñas de mazapán
30 Min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Salsa de chile manzano
10 Min
Chile manzano en vinagre
10 Min
Cebollitas con chile habanero y piña
10 Min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Atole de arroz sin lácteos
30 Min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Mole de olla
35 Min