
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla blanca en cuartos
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 350 g de papa en rebanadas (5-7 mm)
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 20 g de agua
- 500 g de bacalao desalado en trozos (3 cm)
- 2 cdas de pan molido
- aceite de oliva extra virgen para engrasar
- 1 diente de ajo pelado
- 300 g de jitomate triturado en lata
- 1 cdita de sal
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- ½ cdita de orégano seco
- aceitunas verdes deshuesadas para espolvorear
- orégano seco para sazonar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 650 kcal / 2719.6 kJ
- Protein
- 83.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35min
Alcachofas y carne en salsa de tamarindo
1hod.
Gazpacho de chabacano y jitomate
1hod. 15min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Atún con salsa Vierge
50min
Filete Wellington
2hod. 10min
Salmón a la naranja
50min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min