Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso oaxaca, en trozos
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 chiles serranos, sin tallo
- 80 g de chorizo, en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 400 g de frijoles bayos cocidos
- 100 g de caldo de pollo
- ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa cremosa de pollo con verduras
40 Min
Frijoles de la olla
2 Std.
Frijoles charros
25 Min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Frijoles charros
35 Min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles negros
25 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pasta con carne molida
45 Min
Carne en su jugo
35 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Chocolate santafereño
10 Min