![Frijoles puercos Frijoles puercos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49C9A888-1B2B-49CA-94F6-232460B50C48/Derivates/2763D5BC-6E09-48A2-8FE8-9C368C181EC5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de queso oaxaca, en trozos
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 chiles serranos, sin tallo
- 80 g de chorizo, en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 400 g de frijoles bayos cocidos
- 100 g de caldo de pollo
- ½ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1239 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7 g