Zařízení & příslušenství
鱼丸汤
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
白鱼排 选择刺少的鱼肉,切小块400 克
-
水 含鱼丸中的水和煮鱼丸汤的水900 克
-
蛋清2 颗
-
淀粉6 汤匙
-
料酒15 克
-
盐1 茶匙
-
葱 切葱花10 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.5 g
Kalorie
977 kJ /
233 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína