牛肉煎包

牛肉煎包

2.6 8 rating
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 5min.
10 个

Suroviny

  • 400 克
  • ¼ 茶匙
  • 再额外准备些油煎用
    10 克
  • 低筋面粉 再额外准备些撒粉用
    500 克
  • 2 片
  • 牛肉肉糜
    400 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    5 克
  • 10 克
  • 切末
    30 克
  • 麻油
    10 克
  • 洋葱 切末
    350 克
  • 1 小撮

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 个

Sodík 35.6 mg
Protein 8.5 g
Kalorie 1036 kJ / 247.6 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 45.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...