牛肉煎包
TM5 TM6

牛肉煎包

2.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 水
  • ¼ 茶匙 盐
  • 10 克 油 ,再额外准备些油煎用
  • 500 克 低筋面粉 ,再额外准备些撒粉用
  • 2 片 姜
  • 400 克 牛肉肉糜
  • 5 克 生抽
  • 5 克 老抽
  • 10 克 糖
  • 30 克 葱 ,切末
  • 10 克 麻油
  • 350 克 洋葱 ,切末
  • 1 小撮 盐

Nutriční hodnoty
na 1 个
Kalorie
1036 kJ / 247.6 kcal
Protein
8.5 g
Sacharidy
45.2 g
Tuk
3.8 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
35.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty