Zařízení & příslušenství
牛肉煎包
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 5min.
10 个
Suroviny
-
水400 克
-
盐¼ 茶匙
-
油 再额外准备些油煎用10 克
-
低筋面粉 再额外准备些撒粉用500 克
-
姜2 片
-
牛肉肉糜400 克
-
生抽5 克
-
老抽5 克
-
糖10 克
-
葱 切末30 克
-
麻油10 克
-
洋葱 切末350 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
35.6 mg
Protein
8.5 g
Kalorie
1036 kJ /
247.6 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
45.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
牛肉诱惑
10 recepty/-ů
Čína
Čína