黑椒杏鲍菇炒牛肉

黑椒杏鲍菇炒牛肉

3.5 21 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切1×1×5厘米条
    200 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    20 克
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条
    300 克
  • 新鲜红辣椒 切圈
    ½ 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 40.4 mg
Protein 12.6 g
Kalorie 512.5 kJ / 122.5 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 8.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...