Zařízení & příslušenství
黑椒杏鲍菇炒牛肉
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
牛里脊 切1×1×5厘米条200 克
-
料酒5 克
-
生抽20 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
油15 克
-
新鲜杏鲍菇 切约1×5厘米条300 克
-
新鲜红辣椒 切圈½ 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
40.4 mg
Protein
12.6 g
Kalorie
512.5 kJ /
122.5 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
8.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6专属体验
12 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína