Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 ząbki czosnku
- 1000 g mięsa wieprzowego, z łopatki lub karkówki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego (patrz wskazówka)
- 1 ½ łyżeczki soli
- 1 łyżeczka soli peklowej
- 1 ½ łyżki majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka żelatyny w proszku
- 100 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 2781.5 kJ / 664.8 kcal
- Protein
- 42.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 53.1 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1313.2 mg
Alternativní recepty
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1h
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Sok pomidorowy
20 min
Ketchup
1h
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Musztarda
36h 10min
Flaczki wołowe
2 Std. 35 Min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 godz. 45 min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Paprykarz à la szczeciński
45 min
Majonez
5min