Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 1 ząbek czosnku
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 450 g słoniny, pokrojonej na 3 cm kawałki, lekko zmrożonej (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 886.2 kJ / 211.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 200.4 mg
Alternativní recepty
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 Std. 25 Min
Musztarda
36 godz. 10 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8 Std. 50 Min
Żeberka w kapuście
2 godz. 10 min
Baleron z karkówki
50 Std. 30 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1 godz. 30 min
Pasztet
3 Std.
Flaczki wołowe
2h 35min
Paprykarz à la szczeciński
45 Min
Kiełbasa słoikowa
26 Std. 30 Min
Pasztet na Wielkanoc
2 godz. 10 min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1hod.