Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 1 ząbek czosnku
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 450 g słoniny, pokrojonej na 3 cm kawałki, lekko zmrożonej (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 886.2 kJ / 211.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 200.4 mg
Alternativní recepty
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Paprykarz à la szczeciński
45 Min
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2h 40 min
Kiełbasa słoikowa
26 godz. 30 min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10 min
Śledzie po cygańsku
2h 20 min
Śledzie po kaszubsku
13 godz. 45 min
Schab chrzanowy
2 godz. 30 min
Flaczki wołowe
2 Std. 35 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1 Std. 30 Min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1h 25 min
Baleron z karkówki
50h 30min