
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蒸肉粉
- 150 克 米 洗净沥干
粉蒸肉
- 500 克 五花肉 洗净切大片(厚约5毫米)
- 2 个 八角
- 10 个 干红辣椒 切碎
- 1 茶匙 花椒
- 1 茶匙 料酒
- 2 汤匙 红腐乳
- 1 汤匙 甜面酱
- 1 茶匙 老抽
- 1 茶匙 生抽
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 辣豆瓣酱 例如:郫县豆瓣酱
-
300
克 番薯 去皮,切块
nebo 300 克 马铃薯 去皮,切块 - 1500 克 水 蒸煮用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 345 kcal / 1444 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Vláknina
- 2.8 g