蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

4.6 17 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 豆豉
    25 克
  • 蒜头
    5 颗.
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    30 克
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 3 克
  • 鳕鱼排 去皮切厘米厚片
    200 克
  • 切末
    2 根
  • 新鲜小米椒 切片
    1 支
  • 樱桃番茄 切片
    6 颗
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1277.5 mg
Protein 24.6 g
Kalorie 892.5 kJ / 213.5 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...