Zařízení & příslušenství
蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
豆豉25 克
-
蒜头5 颗.
-
生抽10 克
-
料酒30 克
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖3 克
-
鳕鱼排 去皮切厘米厚片200 克
-
葱 切末2 根
-
新鲜小米椒 切片1 支
-
樱桃番茄 切片6 颗
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1277.5 mg
Protein
24.6 g
Kalorie
892.5 kJ /
213.5 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家庭小酒馆
15 recepty/-ů
Čína
Čína
浪漫七夕
6 recepty/-ů
Čína
Čína