蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼
TM6 TM5

蒜味番茄豆豉蒸鳕鱼

4.6 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 25 克 豆豉
  • 5 颗. 蒜头
  • 10 克 生抽
  • 30 克 料酒
  • 5 克 蚝油
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 3 克 糖
  • 200 克 鳕鱼排 ,去皮切厘米厚片
  • 2 根 葱 ,切末
  • 1 支 新鲜小米椒 ,切片
  • 6 颗 樱桃番茄 ,切片
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
892.5 kJ / 213.5 kcal
Protein
24.6 g
Sacharidy
11 g
Tuk
7.1 g
Nasycený tuk
0.9 g
Vláknina
2.1 g
Sodík
1277.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty