Zařízení & příslušenství
河蚌豆腐汤
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
姜2 片
-
油20 克
-
河蚌 取肉切块2 只
-
料酒10 克
-
老豆腐 切块160 克
-
水650 克
-
生抽5 克
-
盐5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
青菜 切碎150 克
-
青蒜 切末1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1200.3 mg
Protein
23.7 g
Kalorie
1158 kJ /
277 kcal
Tuk
17.8 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常豆腐料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína