豆豉蒸凤爪

豆豉蒸凤爪

2.2 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 米饼 如:旺旺仙贝
    50 克
  • 鸡爪 剪去脚趾甲
    300 克
  • 花生仁 提前浸泡4小时
    35 克
  • 老干妈风味豆豉
    1 汤匙
  • 1 茶匙
  • 10 克
  • 切段
    2 支
  • 辣椒粉
    1 茶匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 汤匙
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21.9 g
Kalorie 1378 kJ / 329 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...