Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de roquette
- 80 g de tête de moine, découpée en rosettes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 915 kJ / 220 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Salade de l'île de Ré
35min
Salade de lentilles aux asperges
1 godz.
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade croquante de printemps
40 min
Salade aux légumes de printemps
50min
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 min
Salade d'asperges
45 min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 Min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 min
Salade d'aubergine au yaourt
2 godz. 10 min
Salade de dinde et haricots verts
35min