Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 141 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1.23 g
- Sacharidy
- 6.73 g
- Tuk
- 0.21 g
- Vláknina
- 1.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo ibérico
1 Std. 10 Min
Caldo de verduras
35min
Caldo con ternera y verduras
1 Std. 10 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Sopa de ave
40min
Sopa de pollo y arroz
1 Std.
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1 godz. 5 min
Caldo de pescado
45min
Caldo base
55 min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1 Std. 30 Min
Caldo de ave y jamón
1 godz. 5 min
Caldo de pollo
30min