Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de arroz
- 5 - 6 garbanzos secos
- 60 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en rodajas
- 60 g de nabo en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 1200 - 1300 g de agua
- 2 dientes de ajo con piel, machacados ligeramente
- 500 g de gallina (sin piel y con huesos), en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
- 2 bayas de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 141 kJ / 33 kcal
- Protein
- 1.23 g
- Sacharidy
- 6.73 g
- Tuk
- 0.21 g
- Vláknina
- 1.52 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de pollo
30min
Caldo de pollo con jengibre
1小时 45 分钟
Caldo de pescado
45 分钟
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1h 30min
Caldo de verduras
35min
Caldo con ternera y verduras
1h 10min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 分钟
Bígaros al vapor de algas
30min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo base
55min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Caldo ibérico
1h 10min