Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas vivas
- 1 cucharada de sal
- 20 g de chalota
- 150 g de vermut blanco
- 50 g de vinagre de manzana
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 6 gotas de tabasco
- 5 g de harina
- 100 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.24 g
- Sacharidy
- 1.53 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 0.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almejas con salsa de azafrán
30min
Almejas a la marinera
30min
Coquinas al ajillo
1 godz.
Cigalas al ajillo
20min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Mejillones al limón
30min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 min
Mejillones al vino
30min
Almejas a la sidra
15 Min