Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 300 g Grünkohl, frisch, in Stücken
- 300 g Wasser
- 200 g Schmand
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Paprika edelsüß
- 400 g Spätzle, frisch aus dem Kühlregal (z.B. von Henglein)
- 300 g Mettwurst, geräuchert, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 518 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1 Std. 35 Min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1h 20 min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40 min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 godz.
Grünkohl-Kartoffel-Gratin mit Lachs
1 Std. 10 Min