Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rote Paprika, geviertelt
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 5 Eier (Kl. M)
- 20 g Öl
- 150 g Milch
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 3 Prisen Muskat
- 1 Brötchen vom Vortag, in Stücken
- 150 g Appenzeller, alt , in Stücken
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Spitzkohl, in Stücken
- 10 g Butter
- 1 TL Kümmel
- ½ TL Paprika edelsüß
- Wasser zum Kochen und zum Abschrecken
- 50 g Sahne
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2874 kJ / 687 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Spitzkohl-Flammkuchen
1 Std. 40 Min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1h
Mac and Cheese mit Rosenkohl
1h
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Grünkohl-Lasagne
1 godz. 10 min
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 godz. 45 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h