Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (je 125 g), oder TK, aufgetaut
- 300 g Milch
- 200 g Sahne
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 4 EL Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 723 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 godz. 25 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1h
Grünkohltarte
2 Std.
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50 min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35 分钟
Spinat-Kartoffeln mit paniertem Rotbarsch
1 Std. 10 Min
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 min