Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- 4 Stücke Lachsfilet, frisch, ohne Haut (je 125 g), oder TK, aufgetaut
- 300 g Milch
- 200 g Sahne
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 50 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 4 EL Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 723 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seelachs-Tomaten-Filet mit Kartoffel-Fenchel-Stampf
50 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Spargel-Lachs-Auflauf
1h 30min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 Min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1h 35min
Grünkohl-Pasta mit Lachs
35 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20 phút
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 phút
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1h 10min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h